Categories Menu
Najem in promocija

Najem in promocija

Ponudite svojim strankam ali poslovnim partnerjem več! Zapeljite jih z Robstep.
Kot inovativno in sodobno vozilo, Robstep M1 vsekakor vzbuja veliko zanimanja, kjer koli se pojavi. Gre za veliko in dokazano marketinško orodje, ter za edinstveno marketinško atrakcijo vsakega dogodka predvsem zaradi velikega navdušenja, ki ga vzbuja.
Zahvaljujoč svoji vsestranskosti je Robstep M1 mobilni medij za oglaševanje, ter odlično orodje za promocijo in vzorčenje. Kjerkoli se pojavi, zmeraj vzbuja veliko zanimanja, zato smo lahko prepričani, oglas na Robstep M1 ne bo ostal neopažen. Robstep M1 omogoča prosto gibanje in manevriranje med pešci in drugimi vozili in tako daje stalen stik z okoljem. Opremljen s posebnim panojem za oglaševanje ter torbo za prevoz reklamnega gradiva. Robin vam obogati vsako promocijsko akcijo in vam omogoča oglaševanje tako v zaprtih prostorih kot na prostem, ter uporabo na raznih sejmih, prireditvah, konferencah ali eventih.
Inovativnost in enostavna uporaba Robstep M1 vzbuja navdušenje in nasmeh na obraze ljudi vseh starosti. Vožnja Robin M1 omogoča drugačen način potovanja in preživljanje prostega časa na velik inovativen način.
Njegova majhnost omogoča vožnjo v urbanem okolju, v gneči na enostaven in hiter način, ter porabi zelo malo prostora in tehta le 18,5 kg in omogoča transport do 120kg nosilnosti, z maksimalno hitrostjo 15 km/h in dosegom 20 kilometrov.
Robin M1 kot osebni transporter lahko uporabite tudi tam kjer je uporaba drugih vozil nemogoča in to celo brez onesnaževanja okolja.
Zaradi teh lastnosti ga lahko uporabite kjerkoli želite.