Categories Menu
Prednosti

Prednosti

Robstep M1 je high-tech osebno prevozno sredstvo, ki uporablja tako imenovano dinamično stabilizacijsko tehnologijo. Je enostaven za uporabo in vožnjo in je pod nadzorom le z nagibanjem telesa naprej ali nazaj. Robstep M1 je ekološko in ekonomično vozilo, ki nudi svojim uporabnikom neverjetno doživetje vožnje. Zaradi svoje majhnosti, ter varne in zanesljive tehnologije je odlična rešitev za osebni prevoz. Osebni transporter, Robstep M1, deluje tudi na mestih, kjer je uporaba drugih običajnih vozil nemogoča.

 

Prednosti Robstep M1:
1.) Majhna velikost
Njegova majhnost omogoča hitro in enostavno vožnjo tudi v gneči in med množico. Je tudi zelo lahek, tehta le 18,5 kg. In zaradi teh lastnosti ga lahko uporabite kjerkoli želite.
2.) Ekološki
Vir energije je litijeva baterija, ki se lahko enostavno in hitro napolni, neposredno iz vtičnice. Z enim polnjenjem lahko uživate v vožnji do 20 kilometrov s hitrostjo do 15 km / h, ter ne onesnažujete okolja
3.) Ekonomičen
Robstep M1 je zelo ekonomično in učinkovito prevozno sredstvo saj ga zaradi svoje majhnosti, teže in moderne tehnologije uporabljate z minimalnimi stroški.
4.) Visok izkoristek
Robstep M1 je opremljen s sistemom pridobivanja energije med zaviranjem. Zaradi kontrolnega modula Robstep M1 lahko upočasni in zavira z oceno položaja težišča, brez uporabe tradicionalnih zavornih sistemov. Zaradi tega se med postopkom zaviranja kinetična energija pretvori v električno energijo, katera se shranjuje v akumulatorju kar pomeni da ni izgube energije.
5.) Idealna izbira
Robstep M1 je idealno prevozno sredstvo za ljudi vseh starosti. Omogoča nemoteno gibanje v gneči in je zaradi svojega dizajna, majhnosti, varčnosti in zanesljivosti tehnologije odlična rešitev za osebni prevoz.